Monday, February 8, 2010

Dok Larat

Semenjok due menjok ni pok berase sungguh dok larat. Dok serupe tahung-tahung lepah, yang mane pada mase tu pok amat suke menulis dang bercerita dalang lamang usang pok ni. Tapi lening pok sendiri tertanye-tanye bakpe gat malah sungguh nok berceria, malah sunggoh nok menulis. Mungking ketandusang idea atau bakpe. Pok sendiri masih tertanye-tanye......

Adekoh pok harus berhenti sekador setakat ni..... Nok terus pong rase takdok ape lagi.

8 comments:

cikmanggis said...

salam pok...biasa tu..ada turun naiknya mood kita ni pok,tp jgn stop..berehat jap pastu bila ada idea sambung balik..cm pun ada sekali sekala rasa nak "pencen" je bila ketandusan idea tp sebenarnya menulis ni baik untuk minda...baik bagi orang orang orang veteran seperti kita ni agar tak cepat jd pelupa.Ingat pok,jgn berhenti menulis ya!!hidup pok!!

rama-rama said...

salam pok.. saya stuju benor ngan cik manggis tu. Bawok bawok brehat.!!! relaks dan sama sama kita ikuti kisoh 'mokhtar' ne..pas tu buleh sambung menulis...

PINATBATE said...

POKKKKK...!!!
I miss youuu....!!!

Ayohwang said...

CM,
Ye ke? Nasihat CM jadi semangat utk pok....

Ayohwang said...

rama-rama,
mokhtar mane tu. Bahaye tu...Pok dok berani ulah banyok takut kene samang.

Ayohwang said...

Pinaaaat...!!!
Miss u 2....!!!

ShAzA said...

assalamualaikum...pok!!

mungkin bagi pok...sapa le saya ni? tapi dok ape sbb mmg saya follow blog pok ni...
jangan sesekali pok begheti nulih blog ni sbb saya suka bace tulisang pok dalang bahase teghanu..best sgt!!!

Ayohwang said...

ShAzA,
Time kasih le krn ikut blog pok. Nasihat dr kawang-kawang semue dpt memberi sedikit semangat pd pok....Nampoknye kene terus menulis lah...