Sunday, April 3, 2011

Kembali

Diang dok diang doh nang bulang pok dok update blog ni. Memang ketandusang idea....

10 comments:

PINATBATE said...

rindu ambo ke pok

Siti said...

Tulah..lame bedooh takdok kabo berite.


p/s: dumoh banjir dok baru ni?

Datin El said...

salam pok..

Ayohwang said...

Pinat,

Pok pun rindu gok kepada kaliang semue..

Ayohwang said...

Siti,

Time kasih kerane masih ingat lagi ke pok..

Ayohwang said...

Datin El,
K. Salam.Datin El pon lame jugok x berblog ye.Sibuk ngan cucu ke..

Datin El said...

salam pok ..hehe skg ni mmg tengah sibuk dgn cucu yg dah 8 bulan..nak layan atuknye pun tak sempat ape lg nak berblog ..

cikmanggis said...

salam pok,bakpo lamo berdooh pok dok update blog ni..pok sihat?

Ayohwang said...

ksalam CM,

Alhamdulillah sihat. Lame sunggoh ye, sapa nok buke blog pong doh x ingat....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)